Eenpansgerecht met pangasiusfilet
Een makkelijk lactosevrij eenpansgerecht met zuiderse pangasiusfilet.
Ingredienten voor 4 personen
Bereiding
-
1
Snijd alle groenten in grove stukken.
-
2
Plet de knoflookteentjes en snijd fijn.
-
3
Verhit de olie in een grote, diepe braadpan. Laat de ui, knoflook, paprika en wortelen even stoven tot de ui glazig is. Voeg er dan de courgette en de tomaten bij en laat al roerend even stoven samen met de kruiden. Laat ondertussen de aardappelpartjes met enkele eetlepels water beetgaar worden in de microgolfoven. Voeg de aardappelen met het kookvocht bij de groenten en laat even meestoven.
-
4
Leg de pangasiusfilets op de groentenmengeling en dek af. Na 5 minuten de visfilets omkeren en nog even afgedekt laten stoven tot de vis gaar is.
-
5
Leg de visfilet op voorverwarmde borden samen met de aardappel-groentenmengeling.
Voedingswaarden
waarvan verzadigd: 1,94g
waarvan suiker: 13,10g