Dessert

Yoghurtroom met vers gemixt fruit

© Weheartit
Ingrediënten
4 personen
  • 250 ml halfvolle melk
  • 26 g vanillebloem
  • 4 eetlepels zoetstof
  • 100 ml magere natuuryoghurt
  • 180 g magere platte kaas
  • 250 g gemixt vers fruit (frambozen, aardbeien …)
Bereiding
  1. Laat de melk koken.
  2. Breek de vanillebloem in een beetje overgehouden koude melk.
  3. Giet bij de kokende melk.
  4. Goed roeren tot de pudding opnieuw kookt.
  5. Neem de pudding van het vuur en voeg de zoetstof toe.
  6. Meng de platte kaas en de yoghurt onder de warme pudding.
  7. Doe een laagje yoghurtroom in de schaaltjes, een laagje gemixt fruit en terug een laagje yoghurtroom.
  8. Zeer koel opdienen.

Meer recepten op jouw maat:

Heb jij diabetes, een hoge cholesterol, een allergie ... ? Ontdek onze lekkere, aangepaste recepten.
Bekijk alle recepten

Voedingsadvies nodig?