Ontbijt

Wentelteefjes met gebakken appel

Zin in een zoeter ontbijt? Ontdek deze heerlijke wentelteefjes.

Ingrediënten
1 persoon
  • 3 sneden volkorenbrood
  • 1 ei
  • 1 appel
  • 1 el vloeibaar bereidinsgvet
  • 30 ml plantaardige melk of halfvolle melk
  • 1 theelepel kaneel
Bereiding
  1. Snijd de appel in blokjes (mag met schil).
  2. Klop het ei, de helft van de kaneel en de melk los in een kom of diep bord.
  3. Wentel de sneetjes brood hier één voor één door.
  4. Verhit het bereidingsvet en bak de geweekte sneetjes brood op een middelhoog vuur, aan beide kanten tot ze goudbruin kleuren. Herhaal dit voor de rest van het brood.
  5. Bak in dezelfde pan de appel met de rest van de kaneel op middelhoog vuur.
  6. Serveer de wentelteefjes met de gestoofde appel.

Meer recepten op jouw maat:

Heb jij diabetes, een hoge cholesterol, een allergie ... ? Ontdek onze lekkere, aangepaste recepten.
Bekijk alle recepten

Voedingsadvies nodig?