Deze papillot van zalm zit boordevol vitaminen en voedingsstoffen en kan je het hele jaar door klaar maken.
Ingrediënten
4 personen- 4 zalmfilets van elk 100 g
- 125 g mozzarella light
- 4 gepelde tomaten
- 1 citroen
- Verse basilicum
- 8 zwarte olijven (ontpit)
- 1 eetlepel kappertjes
- 4 koffielepels olijfolie
- Peper en een snufje zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Hak de olijven, kappertjes en basilicum fijn
- Snij de gepelde tomaten en mozzarella in fijne plakjes
- Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie met een beetje olijfolie
- Verdeel de olijven, kappertjes en basilicum over de vellen en leg op elk vel een zalmfilet
- Beleg met plakjes tomaat en mozzarella
- Besprenkel elk stukje zalm met een koffielepel olijfolie en een paar druppels citroensap
- Kruid met peper en een zout
- Vouw de folie dicht en verhit de papillotten 20 minuten in de warme oven.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie:
1482 kJEnergie (kcal):
358 kcalEiwitten:
25,90 gVetten:
25,00 gwaarvan verzadigd:
5,18 gKoolhydraten:
5,10 gwaarvan suiker:
3,50 gVezels:
2,90 gNatrium:
0,34 g