Een feestelijk én gezond torentje van peer. Mooi voor het oog en goed voor de gezondheid!
Ingrediënten
4 personen- 4 Dovenné peren
- 1 el pompoenpitten
- 4 el mascarpone light
- 4 el magere platte kaas
- 10 druppels vanille extract
- 1 el vloeibaar zoetmiddel (bv. Natrena)
Bereiding
- Doe de mascarpone in een kom samen met de platte kaas en vanille extract. Voeg ook het vloeibaar zoetmiddel toe en meng goed.
- Snijd het onderste van de peer eraf en leg dit als basis. Snijd de rest van de peer in plakjes.
- Bouw de peer terug op wissel af met mascarpone crème en stukjes peer.
- Hak de pompoenpitten fijn en strooi ze over de peer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie:
916 kJEnergie (kcal):
219 kcalEiwitten:
5,20 gVetten:
14,40 gwaarvan verzadigd:
9,20 gKoolhydraten:
15,50 gwaarvan suiker:
15,00 gVezels:
3,30 gNatrium:
0,03 gBronnen
Sandra Bekkari via www.vtmkoken.be