Millefeuille van peer

16 december 2019
26 november 2023

Ingredienten voor 4 personen

4 Dovenné peren
1 el pompoenpitten
4 el mascarpone light
10 druppels vanille extract
1 el vloeibaar zoetmiddel (bv. Natrena)

Bereiding

  1. 1

    Doe de mascarpone in een kom samen met de platte kaas en vanille extract. Voeg ook het vloeibaar zoetmiddel toe en meng goed.

  2. 2

    Snijd het onderste van de peer eraf en leg dit als basis. Snijd de rest van de peer in plakjes.

  3. 3

    Bouw de peer terug op wissel af met mascarpone crème en stukjes peer.

  4. 4

    Hak de pompoenpitten fijn en strooi ze over de peer.

Voedingswaarden

Energie: 916 kJ / 219 kcal
Eiwitten: 5,20g
Vetten: 14,40g
waarvan verzadigd: 9,20g
Koolhydraten: 15.50g
waarvan suiker: 15g
Vezels: 3,30g
Natrium: 0,03g
Bronnen

Sandra Bekkari via www.vtmkoken.be