Millefeuille van peer
Ingredienten voor 4 personen
4 Dovenné peren
1 el pompoenpitten
4 el mascarpone light
10 druppels vanille extract
1 el vloeibaar zoetmiddel (bv. Natrena)
Bereiding
-
1
Doe de mascarpone in een kom samen met de platte kaas en vanille extract. Voeg ook het vloeibaar zoetmiddel toe en meng goed.
-
2
Snijd het onderste van de peer eraf en leg dit als basis. Snijd de rest van de peer in plakjes.
-
3
Bouw de peer terug op wissel af met mascarpone crème en stukjes peer.
-
4
Hak de pompoenpitten fijn en strooi ze over de peer.
Voedingswaarden
Energie:
916 kJ
/
219 kcal
Eiwitten:
5,20g
Vetten:
14,40g
waarvan verzadigd: 9,20g
waarvan verzadigd: 9,20g
Koolhydraten:
15.50g
waarvan suiker: 15g
waarvan suiker: 15g
Vezels:
3,30g
Natrium:
0,03g
Bronnen
Sandra Bekkari via www.vtmkoken.be