Ontbijt

Fris roggebrood

Op zoek naar een verfrissende, verzadigende lunch? Probeer dit roggebrood.

Ingrediënten
1 persoon
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 125 g verse aardbeien
  • 200 g cottagecheese of witte kaas
  • verse basilicum
Bereiding
  1. Snijd de aardbeien in plakjes.
  2. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes.
  3. Besmeer het roggebrood met de cottagecheese of de witte kaas.
  4. Verdeel de aardbeienplakjes over je brood.
  5. Werk af met de verse basilicum.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie: 
1443 kJ
Energie (kcal): 
345 kcal
Eiwitten: 
18,00 g
Vetten: 
5,00 g
waarvan verzadigd: 
2,00 g
Koolhydraten: 
49,00 g
waarvan suiker: 
13,00 g
Vezels: 
15,00 g
Natrium: 
0,68 g
Auteur
Charlotte Mermans
Diëtiste Wit-Gele Kruis van Antwerpen

Heb jij diabetes, een hoge cholesterol, een allergie ... ? Ontdek onze lekkere, aangepaste recepten.
Bekijk alle recepten

Voedingsadvies nodig?