Actua

Lekker koken met diabetes

In ‘Lekker koken met diabetes’ toont de Diabetes Liga aan dat gezond koken voor jezelf, voor een familielid of voor een patiënt met diabetes geen opgave is, maar een plezier.

Elke zeventien minuten krijgt iemand in Vlaanderen de diagnose diabetes. Momenteel lijdt bijna één op de tien Belgen aan diabetes type 1 of 2. Dat zijn meer dan een miljoen Belgen die hun levenswijze moeten aanpassen, zowel jong als oud. Gezond koken is voor iedereen aan tafel mooi meegenomen. Daarom ontwikkelde de Diabetes Liga een kookboek met tweehonderd eenvoudige, gezonde, maar vooral lekkere gerechten voor personen met diabetes.

Gebruik als lezer van Gezond Thuis de exclusieve kortingscode
lekkerkokenwgk2020!

Met de kortingscode 'lekkerkokenwgk2020' krijg je als lezer een exclusieve korting van 10% bij aankoop van het kookboek.
Bestel het boek voor 31,5 euro door op shop.diabetes.be/product/lekker-koken-met-diabetes/ de bovenstaande kortingscode in te geven.

Datum laatste aanpassing: 
18/12/2020

Ontdek hoe het Wit-Gele Kruis je kan helpen

Diabetes

Een goede opvolging van je diabetes door het correct innemen van medicatie, het opvolgen van je bloedsuikergehalte en gezonde voeding voorkomt complicaties. Onze thuisverpleegkundigen en diabeteseducatoren kunnen je hierin ondersteunen, begeleiden of een aantal aspecten van de zorg aanleren.

Voedingsadvies

Bekijk hoe het Wit-Gele Kruis in jouw provincie je kan helpen met voedingsadvies.

Ontdek hoe het Wit-Gele Kruis je kan helpen

Bekijk al onze diensten
Bezoek witgelekruis.be