Actua

Kom tot rust met deze boekentip

Hoe kom jij tot rust? Zijn er plaatsen in de natuur die je even alles kunnen doen vergeten?

In Silence, please! zoekt tv-gezicht Cath Luyten naar de rust en stilte waar we allemaal zo naar snakken, naar het verlangzamen en verstillen in het leven van alledag.

Dat doet ze met inzichten en technieken die haar worden aangereikt door onder andere componist Jan Swerts, psychiater Dirk De Wachter, kunstenares Delphine Boël, theaterman Josse De Pauw en presentatrice Annemie Struyf.

Prijs: 23,50 euro

www.standaarduitgeverij.be

Meer over het thema: 
Langer thuis wonenZelfzorg
Datum laatste aanpassing: 
10/11/2020

Ontdek hoe het Wit-Gele Kruis je kan helpen

Het Wit-Gele Kruis biedt ondersteuning bij mensen met psychische en/of cognitieve problemen. De thuisverpleegkundige helpt structuur aan te brengen bij dagelijkse activiteiten en signaleert problemen aan de huisarts en andere betrokken zorgverleners.

Onze zorgcentrale kan je op verschillende manieren helpen om veilig en comfortabel thuis te blijven wonen. De zorgcentrale gaat verder dan enkel alarmering via een personenalarmsysteem. We hebben ook oog voor preventie, nazorg en begeleiding.

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen en je toch veilig en gerust voelen? Dat kan met een personenalarm. In een noodsituatie kom je met één druk op de knop in contact met onze zorgcentrale. We schakelen onmiddellijk hulp in!